loading

AQUAbox Spyder (AQUABOX/2)

zalivanje

Pozdravljeni v kategoriji AQUAbox. AQUAbox je idealen zalivalni sistem za navadne in dvignjene gredice, večja korita, gojilne vreče in vrtičke. Ima več področij uporabe, od gojilnih vreč do več-metrskih dvignjenih gredic. AQUAbox uporablja AQUAvalve t
-70%

9,57 €

Količina
 
 
 
Dodaj v košarico

Priporočamo še

Product info


AQUAbox samozalivalni sistem poskrbi, da so vaše rastline zalite dneve ali celo tedne in je tako idealna rešitev za celoletno zalivanje, tudi za zalivanje ko smo na dopustu. Sistem deluje brez elektrike, brez črpalk in brez timerjev, enostavno se priklopi na rezervoar vode. Primeren je za zalivanje površine do 1,2 m2, za večje površine lahko uporabimo več enot.
AQUAbox je idealen zalivalni sistem za vrtne grede, dvignjene grede, večja korita, gojilne vreče in vrtičke.


 

Komplet vsebuje:
1×AQUAbox Spyder
1×AQUAvalve ventil
1×merilnik ravnovesne postavitve
1×6mm gumijasto tesnilo
1×6mm cev v dolžini 2m
1×kapilarni trakovi v kolutu dolžine 6m in širine 15mm
1×16mm-6mm In-line filter (za enostaven priklop na obstoječi rezervoar z vodo)

Uporaba:
AQUAbox uporablja AQUAvalve tehnologijo, vendar direktno v zemlji; kapilarni trakovi vlečejo vodo iz AQUAbox-a in jo razporedijo po zemlji.
AQUAbox Spyder se namesti direktno v zemljo. Množica kapilarnih trakov sega iz AQUAbox Spyder enote v obliki mreže in razporeja vodo pod zemljo na površini 1,2 m2. AQUAvalve v osrčju enote AQUAbox Spyder vleče vodo iz vodnega rezervoarja po potrebi rastlin in poskrbi za fantastično učinkovito porabo vode. Korenine rastlin instinktivno vleče k vodi, tako da se priključijo na vir vode v trakovih pod zemljo. Kapilarne trakove naj bi se vsako sezono zamenjalo.

Predlog:
Lahko priključite več enot na en sam rezervoar vode s posebnimi razširitveni kiti.