loading

Cipresa kaplja (Cipresso a goccia) VIR0052

umetne grmovnice

CIPRESA KAPLJA-CIPRESSO A GOCCIA VIR0052 umetna nizka grmovnica v tridimenzionalni obliki realističnega izgleda v obliki solze. Višina: 90cm Premer: 50cm
-30%

83,93 €
Sorodni izdelki:
Oljkovec 3D (Osmanthus) VIR0058 Pušpan 3D (Buxus) VIR0023 Ficus benjamin VIR0025 BAMBUS (BAMBOO) VIR0031

Količina
 
 
 
Dodaj v košarico

Priporočamo še

Product info

CIPRESA KAPLJA-CIPRESSO A GOCCIA VIR0052 umetna nizka grmovnica v tridimenzionalni obliki realističnega izgleda v obliki solze.

Višina: 90cm   Premer: 50cm

Izdelana iz UV odporne plastike za notranjo in zunanjo uporabo v naravnih barvah podobnih naravni rastlini in veliko gostoto iglic na mrežastih vejicah. Osnova za obliko je kovinski skelet iz dveh ločenih delov pripravljenih za sestavo, zaskoči se s preprostim klikom.   Izdelano iz dveh kovinskem okvirju, je dobavljen v dveh ločenih lupinah, ki jih je mogoče zaskočiti s preprostim klikom.

Uporaba: Grmovnico lahko postavite v notranjem ali zunanjem prostoru. Vse kar potrebujete je podstavek, lonec, korito, kamor postavite sestavljeno rastlino, ali pa jo postavite v vaš vrt, gredico, kjer rastlino enostavno zapičite v zemljo.                                                               Prednosti so v takojšnji in trajni ozelenitvi prostora, praktično brez oskrbe(brez zalivanja, pletja, gnojenja,…).